SCAVOLINI – cea mai bine vanduta bucatarie din Italia, acum mai aproape de tine

Scavolini – cea mai bine vanduta bucatarie din Italia, acum mai aproape de tine

Scavolini colectia Urban Minimal de la 4500 euro  la 3600 euro fara electrocasnice

 

Prezenta in mai mult de 50 de țari de pe diferite continente, compania Scavolini a creat o notorietate a marcii atat de mare, incat a devenit sinonima cu designul italian. Astazi, Scavolini se bucura de prestigiu și credibilitate in toata lumea. Nu intamplator, fermecatoarea bucatarie este cea mai bine vanduta bucatarie din Italia.

Scavolini colectia Highland de la 3400 euro la 2720 euro fara electrocasnice

 

 

Scavolini colectia Urban Easy - de la 3200 euro la 2600 euro fara electrocasnice

Pentru ca orice pasionat de design sa se poata bucura de calitatea si frumusetea acestei marci, in cadrul Festivalului Italian, pe data de 25 Mai 2017, la vizita in showroomul exclusiv Scavolini, din Bucuresti, strada Radu Calomfirescu nr.13, poti beneficia de un discount de pana la 20% la orice comanda.

Scavolini colectia Urban Easy - de la 4300 euro la 3440 euro fara electrocasnice

 

Acum vei putea patrunde in comunitatea Scavolini, alegand o compozitie adaptata solicitarilor tale, incepand de la 2000 euro. Mai mult decat atat, echipa Modool, care gazduieste sowroomul exclusiv Scavolini, te poate ajuta cu proiectarea noii tale bucatarii, pentru realizarea unui concept adaptat spatiului propus, astfel incat amenajarea finala sa fie optima. Angajamentul fata de cumparatori și, mai presus de toate, convingerea de a inspira incredere totala cu un produs de exceptie, sunt acum la dispozitia ta.

Scavolini colectia Urban de la 3600 - la 2950 euro fara electrocasnice

Scavolini colectia Urban de la 3000  la 2400 euro fara electrocasnice

 

 

 

 

 

 

Bucatariile Scavolini, pot fi adaptate oricaror cerinte si oricarui tip de spatiu. Acum, cand bucataria poate fi un spatiu de socializare, proiectarea eficienta, liniile clare, curate, sunt esentiale pentru o compozitie care sa se integreze armonios, in ansamblul unui spatiu modern, cosmopolit.

Scavolini colectia Colony de la 4000euro  la 3200 euro

 

Te asteptam in showroomul exclusiv Scavolini, pe data de 25 Mai 2017, pana la ora 22.00, pentru a te bucura de experienta inegalabila a designului Italian.

http://www.modool.ro

*****

Scavolini produce bucatarii de peste 50 de ani. Cu o experienta vasta construita in timp, Scavolini se ridica la inaltimea gusturilor si tendintelor a aproape trei generatii de consumatori, fiind cea mai bine vanduta bucatarie din Italia. Compania a ajuns la un statut industrial important, parcurgand toate etapele necesare cu duritate si hotarare, dar si cu respect absolut pentru publicul larg si in armonie cu nevoile mediului inconjurator. Initiativele companiei reflecta capacitatea sa de a se adapta inovativ la schimbarile preferintelor, stilului de viata, pietei si aparitiei fiecarui val de noi tehnologii, un exemplu frapant al cresterii corporative, fiind considerata in prezent un model de referinta pentru intreaga industrie.

In Romania Scavolini este reprezentata de Modool, prin showroomul exclusiv di Bucuresti, strada Radu Calomfirescu 13.

 

CONTACT: Meridian PR, rodica.velican@meridianpr.ro, 0722 423 223

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>